Esteetön Karhunlinna, 132 m2, 12-14 vuodepaikkaa

Rentoudu luonnon keskellä

Vuonna 2014 valmistunut loma-asunto sijaitsee rauhallisella paikalla loma-asuntoalueella, vajaan kolmen kilometrin etäisyydellä palveluista. Huvilan 132 m2 kokoinen huoneistoala jakaantuu kahteen kerrokseen ja huvilassa on vuodepaikka 12-14 hengelle
(14 hengelle, jos 120 cm vuoteissa nukkuu kaksi henkilöä).

Tunnelmallista aikaa voi viettää tilavalla aurinkoterassilla, nuotiopaikan tulen loimussa tai paljussa rentoutuen luonnon keskellä. Soveltuu myös esim. perhejuhlien viettoon.

Paljun, liinavaatteet ja loppusiivouksen voit tilata lisäpalveluna.

Esteettömyys

Rakennus ja sen ympäristö on suunniteltu huomioiden esteettömyyttä koskevat ohjeet ja suositukset. Ratkaisut helpottavat liikuntarajoitteisten, vanhusten ja lapsiperheiden lomailua.

• nousuramppi etuovelle ja tilavalle terassille
• automaattivalaistus terassilla, eteisessä ja kylpyhuoneessa
• leveät oviaukot
• keittiössä kolme keittiökaappia ja tiskiallastaso laskeutuvat sähköisesti, astiat helposti saatavilla
• tavallista tilavammat sauna- ja pesutilat, käsinojallinen suihkutuoli (250 kg),
• säädettävä käsienpesuallas automaattihanalla, korotettu wc-istuin
• valaistut poistumistiekyltit
• alakerran makuuhuoneen sänky erotettavissa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi
• tulossa myöhemmin tuolihissi yläkertaan
• esteetön nuotiopaikka

 

Esittely myös www.suomikaikille.fi -sivustolla. Sanahaku Karhunlinna.
 

Liki kuusi kilometriä puupolkuja kiertelee Hiekkasärkkien ja Vihaslahden rantamaisemissa. Polkujen varrelta löytyy opastauluja ja levähdyspaikkoja ja polun päätepisteestä retkeilijä löytää kodan ja nuotiopaikan polttopuineen. Puiset pitkospuut soveltuvat erityisen hyvin myös liikuntaesteisille ja lastenrattaita työntäville. Asfaltoiduille pyöräteille pääset heti Karhunlinnan ja Karhunpesän pihasta.

Esteettömiä palveluita 3 km etäisyydellä ovat kylpylä SaniFani, Camping Hiekkasärkät, Tapion Tupa ja ravintola Rantakalla.

Loma-asunnon varustelu

Alakerran olohuone on avonaista tilaa tupakeittiön kanssa. Alakerrassa on sähkölämmitteinen sauna, tilava pesuhuone ja WC sekä makuuhuone, jossa kaksi 80 cm vuodetta. Yläkerran makuutilassa on kolme 80 cm vuodetta, viisi 90 cm vuodetta ja kaksi 120 cm vuodetta sekä wc. Yläkerrassa on myös lasten turvaportti.

Keittiöstä löytyy mm. astianpesukone, jääkaappi, mikro, keraaminen sähköliesi uunilla, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, vohvelirauta ja astiasto 14 hengelle.


Huvilan varustukseen kuuluvat myös 58 tuuman smart-taulutelevisio, pyykinpesukone, kuivausteline, pölynimuri, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja –lauta, siivousvälineet, syöttötuoli ja ja vuodevaatteet (täkit ja tyynyt).


Tilavalla, kokonaan katetulla terassilla on sohvaryhmä ja tuoleja ja pihapiirissä on puulämmitteinen palju.

Juhlat tulossa?

Varaamalla molemmat lähekkäin sijaitsevat loma-asunnot Karhunlinnan ja Karhunpesän voitte viettää yhteistä aikaa isommallakin (14 + 6 = 20 henkilön) porukalla tilavilla terasseilla, nuotiopaikalla ja kylpytynnyreissä rentoutuen.

Lisämaksusta petaamme lakanat sänkyihin ja hoidamme loppusiivouksen.